Ons verhaal

Het begin van Saveurs

Jean Paul: “Mijn liefde voor mooie gehaktproducten begon bij mijn oma in de keuken. Hoe mijn oma deze heerlijke gehaktproducten klaarmaakte was ongekend.” Naarmate Jean-Paul opgroeide wist hij wat zijn levensdoel zou zijn. Met Saveurs wil hij ambachtelijke gehaktproducten aanbieden volgens Eigen Wijs Lekker recept. Op die manier maakt hij het voor iedereen mogelijk om zijn oma haar heerlijke recepten te kunnen proeven.

Eigen wijs lekker

De ambachtelijke en unieke gehaktrecepten van Saveurs worden geproduceerd volgens Eigen Wijs Lekker recept. Deze merkbelofte weerspiegelt Jean-Paul’s eigenzinnige aanpak in het produceren van gehaktproducten, waarbij af en toe een vleugje eigenwijsheid niet ontbreekt. Het staat ook voor een wijze manier van produceren, waarbij Saveurs zoveel mogelijk rekening houdt met de wereld om ons heen. En, met ambacht en kwaliteit als hoogste prioriteit zijn onze producten gegarandeerd lekker! Welk moment van de dag het ook is, met de producten van Saveurs wordt het een moment om van te genieten.

Bekijk de film

Over Saveurs

Vanaf dag 1 in 2016 wil Jean-Paul met zijn topteam van Saveurs alleen maar de allerlekkerste gehaktproducten aanbieden. De onderneming is gegroeid tot een hoogwaardig, gecertificeerd vleesverwerkingsbedrijf dat samenwerkt met eersteklas leveranciers met een lokaal karakter. Met een vleugje eigenwijsheid wordt er bij Saveurs iedere dag weer gewerkt aan unieke en ambachtelijke recepten.

ZO BAKKEN WIJ

Handgevormd

Ondanks de toename van machines en automatiseringen binnen de vleesindustrie vinden wij het belangrijk om onze gehaktproducten met de hand te vormen. Want dat proef je! Iedere ochtend ontvangen wij alle verse ingrediënten en draaien wij ons verse gehakt per productsoort.

Ovengebakken

We voorzien onze gehaktproducten van een unieke kruidenmix en een krokant laagje van broodkruim. Het gehakt wordt ovengebakken en vervolgens met zorg verpakt en uitgeleverd aan onze klanten. Zij genieten van producten die met liefde en volgens Eigen Wijs Lekker recept gemaakt zijn.

Verantwoord

Het woord Wijs in onze merkbelofte Eigen Wijs Lekker staat er natuurlijk niet zomaar. We hebben volop aandacht voor dier, mens en milieu en gaan daarom steeds bewuster om met energie, afval en transport. Ook werken wij zo veel als mogelijk met rund- en/of varkensvlees uit eigen regio. Kwaliteitsproducten zonder fratsen, zoals Jean-Paul dat zo mooi zegt.

© Saveurs – DisclaimerPrivacy

Back to top